TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP Poradnik praktyczny autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 11,00 zł
  • 15,50 zł
  • 6,90 zł
  • 9,90 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł

Audyt wewnętrzny GMP GHP HACCP Poradnik praktyczny

Wersja papierowa
Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 83-7187-912-1
Format: 21.0x29.5cm
Liczba stron: 80
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2014 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
73,50 zł 66,20 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Obowiązek wdrażania systemów GMP, GHP i HACCP wynika z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Wdrożone systemy zapewnienia jakości będą działały skutecznie i prawidłowo, jeżeli będą monitorowane, weryfikowane i regularnie doskonalone. Jednym z narzędzi pozwalających zrealizować wymienione cele są audyty wewnętrzne wdrożonych systemów.
Niniejsza książka prezentuje metody przeprowadzania audytów wewnętrznych w firmach spożywczych, niezależnie od ich wielkości i specyfiki. Autorzy starali się przedstawić zagadnienie audytowania w sposób jak najbardziej przystępny i zbliżony do realiów zakładów spożywczych. W praktycznych przykładach zaprezentowali różnorodne narzędzia i metody, które można wykorzystać do utrzymania, rozwijania i ciągłego ulepszania wdrożonych systemów, tak by mogły być one zastosowane zarówno w bardzo dużym zakładzie, jak i małej restauracji.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Esowa akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier